FessMedia | Disciplines
16150
page,page-id-16150,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive

Wat doet FessMedia?

Hiernaast staan de primaire werkzaamheden van FessMedia.
Druk op de verschillende disciplines voor meer informatie

Grafisch Ontwerp

Door jarenlange ervaring in de verschillende disciplines van het grafisch vak heeft FessMedia gedegen kennis in het opmaken van vrijwel alle vormen van gedrukte en digitale media.

 

Met name de laatste jaren heeft FessMedia zich de kunst van het boek opmaken meester gemaakt voor klanten zoals Elephant Parade en samenwerkingsverbanden met andere studio’s.

 

Tevens draait FessMedia zijn handen niet om voor het opmaken van kranten, tijdschriften en ander drukwerk bestaande uit meerdere pagina’s.

 

Uw huisstijl moet uw bedrijfsmentaliteit uitstralen. Middels een kort gesprek komen FessMedia en uw onderneming tot de kern en daar wordt een huisstijl uit ontwikkeld.

 

Alles van logo tot de implementatie van dat logo in visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, folders, flyers en website. FessMedia heeft het allemaal al gedaan en doet het graag nog een keer voor uw onderneming.

Beeldbewerking

Bestaat het niet, dan maken we het wel. Door jarenlange extensieve ervaring in Photoshop (en andere grafische pakketten) is geen enkele bewerking FessMedia te veel. Voor alle doeleinden! Voor promotie, retouche, model, kleding en/of het creëren van niet bestaand beeld.

 

Zo heeeft FessMedia tienduizenden beelden be- en verwerkt voor uiteenlopende bedrijven als K-Swiss, de V&D internet catalogus, GoodMoodKid, Elephant Parade, Bloomon en het Sandwich-kledingmerk.

 

FessMedia doet het snel, goed en voordelig.

 

Voor verschillende doeleinden en altijd ondersteunend. Of het voor beeldbewerking gebruikt gaat worden, voor websites of voor tijdschriften: het kan allemaal en het hoeft u niet de kop te kosten!

Implementatie

Hebt u al een huisstijl maar zoekt u iemand die het tot in de puntjes kan verzorgen? FessMedia is meester in het uitvoeren en volgen van uw brandbook. Implementatie noemen we dat, ofwel het perfect opvolgen van al bestaande (huis)stijlen. Vrijwel altijd voordeliger, maar altijd beter en sneller dan uw huidige partij. Tot aan de drukker toe.

Drukwerk

Laat uw drukwerk verzorgen via FessMedia en u weet dat het altijd goed komt! Wij laten alles drukken op een offset-pers. Het kwaliteitverschil ten opzichte van digitaal drukwerk is zeer duidelijk en aanzienlijk beter.

 

In verschillende diktes papier, voor- en achterkant bedrukt in full-color, met of zonder matlaminaat, of zo’n mooi glimmend UV-spotje, gerondhoekt en/of bankpas kunststof. Laat een berichtje achter en ik kan je er meer over vertellen.

Meer informatie nodig?

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw vraag