FessMedia | Elephant Parade Boeken
16067
single,single-portfolio_page,postid-16067,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Category
Beeldbewerking, Fotografie, Implementatie, Ontwerp
About This Project

Elephant Parade is een wereldwijd fenomeen. Meerdere kunstenaars beschilderen meerdere lifesize kunststof olifanten. Deze worden in een stad geplaatst zodat mensen kunnen genieten van deze kunstvoorwerpen en tevens vindt er een stukje bewustwording plaats met betrekking tot de staat van aziatische olifanten. Het bekijken van de website is zeker de moeite waard!

 

Uiteindelijk worden al deze kunstvoorwerpen geveild en het geld gaat naar een goed doel genaamd The Elephant Parade Foundation die zich volledig inzet voor de instandhouding van de populatie van aziatische olifanten en het verbeteren van hun leefomgeving.

 

Wat doet FessMedia dan? FessMedia heeft de veiling- en verzamelboeken gemaakt voor Elephant Parade voor de steden London, Kopenhagen, Milaan, Bergen, Heerlen, Emmen, Dana Point (Coming to America), Elephant Parade English Tour en Singapore. Tevens hebben we nog kleine veilingboekjes, uitnodigingen en fotografie gedaan.

 

Trunks up…

Let’s paint a brighter future!

 

© Elephant Parade International B.V. 2015