FessMedia | Yogi Flower
16039
single,single-portfolio_page,postid-16039,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_hidden,qode-title-hidden,qode-theme-ver-6.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.5,vc_responsive
Category
Drukwerk, Fotografie, Huisstijl, Logo, Ontwerp, Website
About This Project

Een uiterst succesvol yogastudio van Paola Garau gespecialiseerd in de vele standaardvormen van Yoga en nu ook exotische vormen zoals Aerial. Vanaf kort ook een eigen studio in Almere-Buiten. Dit feit verdiende een nieuwe website welk hier te bewonderen is.

 

Van oorsprong kan Paola Garau naar ons toe met een idee en een schets van wat haar bedrijf moet uitstralen en wij zijn daarmee aan het werk gegaan. De 7 Chakra’s in een Lotusvorm met, volgens Yogi Flower, de belangrijkste Hart-Chakra in het midden. De kleur rood staat voor de aarde/aarding Chakra en de paarse kleur is het hoogst haalbare: de universeel bewustzijn/innerlijke wijsheid.

 

Vanuit die gegevens is er een totaal logo ontwikkeld waaraan de hele huisstijl is opgehangen: flyers, visitekaartjes, briefpapier, website, prijskaarten en de inrichting van de studio. Hier heeft ook ondersteunende fotografie plaatsgevonden voor de website.